Necessitem la vostra ajuda pel petit monestir de La Costa del Montseny

Fundació a la Diòcesi de Terrassa

L’any 2018, el bisbe de la diòcesi de Terrassa va acollir la nostra Comunitat de l’Anyell. Des de fa més de tres anys hi ha una fraternitat de germanetes establerta a La Costa del Montseny.

Qui som?

Acollida

La casa on vivim és massa petita per acollir grups, famílies, joves… que ja venen a pregar amb nosaltres i requereixen un espai que puguem obrir a tots.

Rehabilitació Patronat

Per això, és necessari la renovació de l’antic “Patronat” de La Costa del Montseny per fer-hi un lloc d’acollida de la Comunitat de l’Anyell: refectori, sala de trobades, locutori, sanitaris.

Com ajudar-nos a portar endavant aquest projecte?

  • Amb la vostra pregària
  • Econòmicament*
  • Amb materials de construcció
  • Donant-lo a conèixer a amics, empreses.

*Si voleu ajudar‐nos econòmicament podeu‐ho fer‐ho al compte bancari   Nº ES34 2100 0044 3402 0098 8635

Per Bizum al nº 07601
(en la opció “Donar” de Bizum)

Podem emetre rebuts fiscals per desgravar a Hisenda.

No rebem cap salari, sinó que vivim en tot de la Providència, és a dir, gràcies als donatius i l’ajuda concreta de les persones que, d’aquesta manera, volen sostenir la nostra missió.

¡Moltes gràcies!

Els petits monestirs de l’Anyell

En el caos del món, els petits monestirs són com una estrella que indica el camí als homes perduts, desorientats en la nit. Són com una petita font on tots poden anar-hi a beure. La comunió fraterna a la comunitat, testimoni de que és possible viure de l’amor i la pau. En el petit monestir el pobre se sent a casa, els petits estan contents, els qui estan desesperats retroben l’Esperança i reneixen a la fe; tots participen en l’Alegria de l’Evangeli i de la conversió, han trobat Jesús, el seu Salvador.

Comunitat de l’Anyell

Des del petit monestir sortim de missió als pobles i ciutats per a ésser presència de consolació i d’amistat i anunciar l’amor incondicional que Déu té vers cadascú dels seus fills. Més informació.

Petit monestir Llum de la Mare de Déu del Mont Carmel

Germanetes de l’Anyell

Passeig dels Carboners, 16

08479 LA COSTA DEL MONTSENY

Telèfon: 621 223 966

Desplaça cap amunt